head


Voor jou is deze site.
Jij uniek mens, jong, talentvol, die aardig wat stappen heeft gezet in deze wereld. Thuis, bij familie of vrienden, op school, bij de sport of elders. Meestal voel je je prima, tegelijkertijd merk je op sommige momenten dat het gewoon niet gaat. Onenigheid met je ouders, snel geprikkeld of boos, een leraar die irriteert, een studie die je niet ziet zitten, geen motivatie, het sporten is niet leuk meer. Je weet dat je ergens tegenop ziet en het liever uit de weg gaat.
Zo loop je tegen dingen aan waar je last van hebt, waarvan je de oorzaak niet weet. Misschien is er meer verdriet over de scheiding van je ouders dan je denkt of heb je je vader of moeder nooit gezien. Mogelijk is een dierbaar iemand overleden of voel je echt dat er iets is; twijfel - onrust - spanning – angst - die telkens maar terugkomt.

We hebben allemaal ons eigen verhaal, jouw ouders net zo goed als jij. Zij zijn ook kind geweest van hun ouders en die weer van jouw overgrootouders. Zo ben je familie en ieder is op zijn manier een schakel binnen het familiesysteem.
In familieopstellingen / jeugdopstellingen gaan we de oorzaak van jouw probleem verhelderen. Zo kan er een aanzet gegeven worden voor het oplossen ervan.